BTI TAX Geleen Sittard No ratings yet.

BTI TAX Geleen Sittard

BTI TAX biedt professioneel en exclusief taxivervoer voor iedereen.

Na ruime ervaring met het taxibedrijf AhRo Tax hebben Ahmed & Roger besloten BTI TAX over te nemen in 2014. Zo kunnen ze hun klanten nog beter bedienen.

BTI TAX is sinds 2014 gevestigd in het centrum van Geleen. Begonnen met één auto en twee oproep-chauffeurs maar inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met een ruim aanbod aan diensten en voertuigen, klaar om u op uw wenken te bedienen. Met taxibedrijf BTI TAX hebt u altijd de zekerheid van veiligheid, betrouwbaarheid en comfortabel.

BTI TAX biedt uitstekend service/kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Tel. 0031 (0)6 22 33 45 66
E-mail: info@btitax.nl

Diensten

Taxi

Natuurlijk kent u de taxi. Een nette auto met een professionele chauffeur die altijd voor u klaarstaat. Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren.

Airport Taxi

Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis? wij zorgen voor het begin en het einde van uw trip. Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Wij bieden u het nodige comfort om uw reis aangenaam te maken.

Business Taxi

Een telefoontje volstaat om ons te bewegen. In Europa brengt men steeds meer tijd door in de auto, zou het daarom niet prettig zijn om deze tijd nuttig te besteden? Met een privé chauffeur van BTI-Tax kan dat.

29 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *