Cryo Facial No ratings yet.

Nieuw in onze praktijk Cryo Facial

De bloedvaten in de huid trekken hierdoor samen en gaan na de behandeling weer helemaal open waardoor gifstoffen in de huid sneller worden afgevoerd. De Cryo facial zorgt ervoor dat collageenaanmaak wordt gestimuleerd, huidirritatie vermindert, de huid strakker en stralender wordt, littekens van acne minder zichtbaar worden en de huidtextuur en tint verbetert.

Hoe gaan wij te werk?

De eerste keer beginnen we met een intake gesprek. We overlopen een vragenlijst en gaan na welke lichamelijke klachten je hebt en of deze klachten louter van fysieke aard zijn of dat er misschien een andere oorzaak achter zit.
Je kunt bijvoorbeeld last hebben van migraine, veroorzaakt door een val op het stuitje, maar het kan ook letterlijk betekenen dat je teveel aan je hoofd hebt.
Kortom, we gaan eerst na wat de klachten zijn en daarna starten we de behandeling. Afhankelijk van wat het lichaam aangeeft wordt dan de therapie bepaald. Bij overbelastingen, breuken of postoperatieve situaties krijg je klassieke kinesitherapie.
Depressies, faalangst, stress en andere emotionele problemen worden behandeld met evolugrafie.
Deze therapie is veilig, je lichaam laat nooit meer toe dan het aankan.
Na deze behandeling bespreken we hoe je je voelt. Je krijgt dan ook ‘huiswerk’ mee onder de vorm van oefeningen, tekst of een kruidenmiddel. Dit heeft altijd duidelijk invloed op de sessie die je gehad hebt.
Het helpt bovendien om zelf verantwoordelijkheid te nemen in je heling. Zo leer je zelf hindernissen te overwinnen en te helen om pijnvrij en gelukkig te leven.

Home

974 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

4 thoughts on “Cryo Facial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *