Snelkoeriers Limburg No ratings yet.

Snelkoeriers Limburg

Zoekt u een betrouwbare, flexibele transporteur?

Dan is Snelkoeriers Limburg uw juiste partner voor verzending van deur tot deur.

U mag van ons meer verwachten dan een snelle levering, onze koeriers zullen uw zending met de grootste zorg behandelen.

Sneltransport

Wij vervoeren uw zending snel, vakkundig en met zorg naar elke plaats in Nederland en de rest van Europa.Of het nou gaat om onderdelen, een pakketje of een document, wij zijn u graag van dienst. Snelkoerier Limburg bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste, gediplomeerde chauffeurs die met veel liefde hun vak uitvoeren. Voor elke situatie waarbij vervoershulp gewenst is, bieden wij een oplossing.

Nachttransport

Als full service koeriersdienst biedt Snelkoeriers Limburg ook nachttransport. Nachttransport levert veel voordelen op. Het is efficiënt omdat bij nachttransport de hinder door files of drukke stadscentra tot een minimum wordt beperkt en daarnaast zorgt het voor een besparing op personeelskosten.

Contractvervoer

Ook voor vaste ritten of routes bent u bij ons aan het juiste adres.De koerier staat 24 uur per dag ter beschikking, is direct inzetbaar en heeft persoonlijke aandacht voor de zending. De goederen gaan niet in een vervoersnetwerk en daarom hoeft de opdrachtgever zich in principe geen zorgen te maken over schade, vertraging of de kans op vermissing.

33 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *