Verbouw & aanbouw No ratings yet.

Een kleine greep uit onze geleverde diensten

Verbouw & aanbouw

Wilt u graag een grotere woonkamer of keuken ? Dan is wellicht een aanbouw of verbouwing voor u de ideale oplossing. Wij verzorgen voor u de complete aanbouw van graafwerk tot en met het dak, dit alles naar uw wensen.

Elektra aanleggen en installeren

Heeft u een nieuw stopcontact of groepenkast nodig ? Wilt u nieuwe verlichting laten aanleggen of andere elektra laten plaatsen? Dan bent u bij VMF Limburg aan het goeie adres.

Badkamer

Een badkamer verbouwen is een hele klus en het is belangrijk dat alles klopt. Wij kunnen uw badkamer verbouwen en verbeteren en compleet naar uw wens maken!

Interieurbouw

U kunt bij ons interieurbouwbedrijf terecht voor diverse interne aanpassingen. Hierbij kunt u denken aan de inrichting van uw huis, kantoor, winkel of showroom. Wij bespreken graag uw wensen met u en zorgen zo voor een oplossing op maat.

Restauratie & Renovatie

VMF Limburg voert regelmatig restauratie en renovatieprojecten uit, waarbij een woning of bedrijfspand wordt opgeknapt. Ook het herstellen en mogelijk deels vernieuwen van een bestaand pand behoort tot de mogelijkheden. Het pand gaat weer voldoen aan de huidige normen.

Airco Service

Wanneer u over een airco beschikt is het altijd belangrijk om deze op regelmatige basis te laten onderhouden. Maar VMF Limburg kan u ook adviseren bij de aanschaf van een nieuwe airco. Uw huis, scholen en kantoren zijn lekker koel met een airco.

Offerte aanvragen

Vraag gratis u offerte aan bij VMF Limburg

Offerte aanvragen

404 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *