Waar moet je op letten bij het kiezen van een ring? No ratings yet.

Ring met diamant

Wat is een goede ring voor jou?

Het streven naar perfectie, perfectie en iets zeldzaams en kostbaars is ideaal wat de juwelier en goudsmid die je vertrouwt, drijft. Deze termen zijn ook erg leuke symbolen voor huwelijk, liefde en solidariteit en dus ook voor de trouwringen.

Laten we even naar een ring kijken door de ogen van een professional. Wat zien we
Heel wat klanten onderschatten de productie van een simpele trouwring. Met de hand een trouwring maken die bijna perfect is, is een uitdaging omdat de eenvoudige de grootste fouten onthult. Als we overwegen een goudsmid in te huren, zullen we de kwaliteit en de claim van de goudsmid herkennen aan een eenvoudige trouwring en misschien een paar geslepen diamanten, noodzakelijk natuurlijk voor een ring met diamant zoals deze vaak voor de bruid gekocht wordt. Is een oppervlak echt een oppervlak? Of verschijnen er gebreken in het materiaal en de lak in de beweging van het licht op het oppervlak?

Onze ambitie is erg hoog, omdat we het onderwerp vanuit het perspectief van een fabrikant bekijken. Met andere woorden, we vervaardigen onze sieradencollecties weg van het blanco vel, legeren onszelf en kennen daarom waarschijnlijk elke parameter die cruciaal is voor hoogwaardige trouwringen. Handwerk mag er niet uitzien als handwerk. “De klant ziet het toch niet!” – Deze houding mag niet bestaan! De hoge eisen aan de kwaliteit van de uitvoering houden niet op bij de edelstenen. We raden je aan niet onder de TW / VS * kwaliteit te gaan, aangezien van deze kwaliteit de hoogste maalkwaliteit alleen de moeite waard is voor de molen. Vergeet niet dat een diamant van 0,80 mm, net als een karaat, 56 facetten heeft plus een tafel in het bovenste gedeelte en mogelijk een calette in het onderste gedeelte. Ongelofelijk, nietwaar?

Hoe kies je de juiste verlovingsring of het perfecte paar trouwringen?

Hier zijn de smaken net zo verschillend als wij mensen. Alles mag. We staan ​​ook voor veel dingen open. We houden van uitdagingen, kennen de traditie, maar kijken tegelijkertijd naar de toekomst en produceren daarom van klassiek tot extravagant.
Bepaalde criteria zijn voor veel mensen relevanter voor trouwringen dan voor andere sieraden. Het huwelijk op zich belichaamt liefde, stabiliteit, solidariteit en traditie. Al deze termen dragen de connotatie “permanentie” met zich mee, daarom moeten de trouwringen voor de meeste koppels ook van grote, langdurige kwaliteit zijn. De ringen zijn blijvende waarden binnen een huwelijk, ideaal voor een heel leven. Van alle goederen die op de dag van de bruiloft worden overhandigd, overleven ze verreweg het langst.

Als sommige sieraden bij bepaalde gelegenheden, zoals geselecteerde vernissages, vaak slechts een paar avonduren worden gedragen, worden trouwringen bijna altijd gedragen. Ze dragen ook niet de coolste en hoogste hoge hakken voor het jagen op paddenstoelen in het bos met de kinderen. Draagcomfort is daarom voor trouwringen een belangrijker criterium dan voor andere sieraden.
Als gevolg hiervan volgt het ontwerp van trouwringen vaak deze beperking. Trouwringen zijn dus meestal niet zo gewaagd of excentriek of delicaat als andere sieraden. Binnen deze beperking kunnen en mogen trouwringen individueel worden ontworpen. Trouwringen begeleiden je niet alleen overal, maar ook voor een heel leven.

142 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *